Piniale Glamping Trib 1

Experienta inedita la Piniale Glamping Trib langa Campulung !

Glamping

Relaxează-te și bucură-te de sunetele și priveliștea naturii când stai în glamping-ul nostru unic. Respiră aerul curat, oferit de pădurea de pini de lângă noi. Privește apusurile peste munți. Deconectați-vă de la graba urbană în timp ce asistați îndeaproape la jocul veverițelor.
Simte senzația de a dormi într-un cort, având în același timp tot confortul modern.
Te plimbi prin pădure, îți reîncarci bateriile.
Găsește puțină pace și liniște, fiind în același timp foarte aproape de civilizație.
Vino să te bucuri de experiența glamping!

Facilitati:

  • 6 corturi izolate, încălzite cu bai proprii-
  • 1cort cu o sală de mese generoasă,
  • un colt de joacă ,
  • o mică bucătărie
  • 2 grupuri sanitare
  • ciubăr încălzit
  • hamace și șezlonguri
  • balansoare
  • loc pentru grătar și/ sau ceaun
  • o curte spațioasă, îngrădită în totalitate unde copiii se pot juca in voie


Video Locatie Piniale Glamping Trib

Recenzii Google:

“Am fost la Piniale Glamping Trip in perioada 8-11 iulie (cu un copil de 2 ani) si pot spune ca locatia este de vis, iar proprietarii sunt niste oameni minunati. Este glamping, insa conditiile nu se compara cu ceea ce v-ati astepta sa gasiti la “cort”. Sunt, de fapt, niste casute superbe in mijlocul naturii. Baia este proprie si izolata de restul camerei, nu cum am vazut la alte locatii de glamping unde baia este in mijlocul camerei.
Locatia este super kid si pet friendly, cel mic voia de cum se trezea in curte, sunt si foarte multe jucarii pentru copii.
Am avut mic dejun inclus, iar Ioana si Alex, cand le-am spus ca baietelul are mai multe alergii, au cumparat chiar iaurturi speciale pentru el❤️.
Nu am apucat sa il folosim, insa exista si ciubar, inclus.
Gasiti in zona si restaurante (recomand Pastravaria Bratioara si Amada) si am inteles ca unele dintre ele si livreaza la locatie.
Exista o sala mare de mese, unde sunt si jucarii de interior pentru cei mici, oricum ar fi, copiii nu se vor plictisi.
Pe langa peisajul superb, curatenie si locatie in sine, noi am fost impresionati de amabilitatea si serviabilitatea gazdelor, care ne-au lasat senzatia mai mult de prieteni decat de gazde in sine. Te simti ca acasa. In rest, las pozele sa vorbeasca de la sine.”

Telefon 0728 428 277

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.