cazare-hateg-casuta-in-copac-1

O casuță în 🌳🌳 copac lângă Hațeg situată în satul Peșteana (perfectă pentru cupluri)

Cabane Inedite

Loft Treehouse este o casuta in copac decorata cu mare atentie  de catre un arhitect de interior calificat,situata la poalele maretilor Munti Retezat,intr-un micut si autentic sat romanesc,pe o proprietate retrasa pe care noi am transformat-o intr-un refugiu pentru relaxare.Aici esti inconjurat de munti, dealuri, paduri, multe specii de pasari, veverite, lupi, porci mistreti, zimbrii, caprioare si peste 157 de specii de fluturi.

Casuta in copac este sustinuta de un nuc batran inalt si este gandita pentru o experienta romantica de cuplu dar si pentru familii cu un copil. Ea este retrasa, intr-un colt al proprietatii,cu intrare separata pe un drum ingust de tara asfaltat aproape in totalitate.Spatiul interior este generos, cu pereti din lemn de un alb Scandinav, geamuri mari iar patul imens iti ofera un somn relaxat si o vedere incredibila  peste copaci pana la masivul varf Retezat.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “O casuță în 🌳🌳 copac lângă Hațeg situată în satul Peșteana (perfectă pentru cupluri)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *