cazare-aproape-de-bucuresti-siriu-0

Cabane inedite aproape de Bucuresti langa lacul Siriu

Cabane Inedite Case Vacanta

Hecaș Villas este un complex format din trei HeCăsuțe rustice, din bușteni, cu un design deosebit. Cabănuțele sunt situate în Siriu, județul Buzău, foarte aproape de Lacul Siriu și de Cascada Pruncea.În curtea generoasă de peste 11.000 mp se găsesc un teren de tenis și de baschet, unde te poți distra cu prietenii, un ciubăr cu jacuzzi în care poți face o baie fierbinte în serile reci și un restaurant inspirat din hambarele filmelor americane, în care se servește mâncare “ca la mama acasă”.

Locul este perfect pentru cei ce își doresc câteva zile departe de civilizație, dar îndeajuns de aproape de atracții turistice extrem de interesante.HeCăsuța Mică (4 Adulți și 4 copii) este ideală pentru cuplurile romantice, dar și pentru familiile cu un copil sau mai mulți. Este alcătuită dntr-un dormitor cu pat dublu și canapea extensibilă, living cu canapea extensibilă, pat dublu în mansardă și baie. Locul favorit al turiștilor este hamacul interior și patul romantic din mansardă.

HeCăsuța Mijlocie (7 Adulți) este perfectă pentru o gașcă de prieteni. Dispune de două dormitoare cu pat dublu și de un dormitor cu pat dublu și pat single, dar și de un living cu canapea extensibilă; baie există la fiecare cameră. Atracția principală? Balconul interior, în care te poți relaxa stând în balansoarul prietenos și citind o carte.

HeCăsuța Mare (10 Adulți) este Regina HeCăsuțelor. La etajul al doilea are un apartament cu două camere (un pat dublu și două single), iar la primul etaj un dormitor cu două paturi duble și un dormitor cu un pat dublu. La parter, oaspeții se bucură de un living spațios și de încă un dormitor cu pat dublu; baie există la fiecare cameră. Cel mai mult iubim priveliștea de la etajul al doilea, care te lasă fără respirație.

Vezi cum arata imprejurimile !

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *