cazare-in-apuseni-maragu-cluj-1

Piscină încălzită 🏊, șemineu, intimitate în Apuseni la pensiunea Mărgău ❄️ ☃️

Cabane Inedite Pensiuni

Zona turistică Apuseni este o destinație ideală pentru cei care doresc să se relaxeze și să se deconecteze de la agitația orașului, oferind o gamă variată de opțiuni pentru yoga și meditație în aer liber, înconjurat de peisaje naturale impresionante.

De la cabane rustice și bungalouri în mijlocul pădurii, la spa-uri moderne și centre de wellness, Munții Apuseni sunt perfecti pentru turiștii care doresc să își petreacă vacanța practicând yoga și alte activități care îi ajută să se relaxeze și să se conecteze cu natura.

Cazare recomandata la Pensiunea Margau

Pensiunea Mărgău Apuseni este situată în Mărgău și are lounge comun, centru de wellness și spa și terasă. Oaspeții cazați la această casă de vacanță au la dispoziție piscină privată, grădină, facilități de grătar, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.

Oferte cazare acum in Muntii Apuseni

Booking.com

Oferind un DVD player, casa de vacanţă include o bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde şi cuptor, un living cu o zonă de relaxare şi o zonă de luat masa, 5 dormitoare şi 3 băi cu bideu şi duş. Oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

cazare-apuseni-pensiune-4

Personalul recepţiei deschise nonstop cunoaşte limbile engleză şi română.

Casa de vacanţă are terasă. Oaspeţii au la dispoziţie un lounge comun şi pot face drumeţii în apropiere.

Oferte cazare Muntii Apuseni

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *