cazare-in-apuseni-maragu-cluj-1

Piscină încălzită 🏊, șemineu, intimitate în Apuseni la pensiunea Mărgău ❄️ ☃️

Cabane Inedite Pensiuni

Pensiunea Mărgău Apuseni se afla in una dintre cele mai frumoase zone ale tarii noastre-Apuseni, are 5 camere, se inchiriaza integral si poate gazdui pana la 12 adulti.Oferind un DVD player, casa de vacanţă include o bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde şi cuptor, un living cu o zonă de relaxare şi o zonă de luat masa, 5 dormitoare şi 3 băi cu bideu şi duş. Oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

cazare-apuseni-pensiune-4


Personalul recepţiei deschise nonstop cunoaşte limbile engleză şi română.

Casa de vacanţă are terasă. Oaspeţii au la dispoziţie un lounge comun şi pot face drumeţii în apropiere.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.