cazare-apuseni-pensiune-1

Piscină încălzită 🏊, șemineu, intimitate în Apuseni la pensiunea Mărgău 😎

Pensiuni

Pensiunea Mărgău Apuseni se afla in una dintre cele mai frumoase zone ale tarii noastre-Apuseni, are 5 camere, se inchiriaza integral si poate gazdui pana la 12 adulti.Oferind un DVD player, casa de vacanţă include o bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde şi cuptor, un living cu o zonă de relaxare şi o zonă de luat masa, 5 dormitoare şi 3 băi cu bideu şi duş. Oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit.Personalul recepţiei deschise nonstop cunoaşte limbile engleză şi română.

Casa de vacanţă are terasă. Oaspeţii au la dispoziţie un lounge comun şi pot face drumeţii în apropiere.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.