cazare-mara-maramures-piscina-1

Cazare in Mara – Maramures, Piscina Pa Coasta

Pensiuni

Astăzi nu e o zi specială, însă vrem să vă prezentăm două locuri speciale: 𝗣ă𝘀𝘁𝗿ă𝘃ă𝗿𝗶𝗮 𝗔𝗹𝗲𝘅 și 𝗣𝗶𝘀𝗰𝗶𝗻𝗮 𝗣ă 𝗖𝗼𝗮𝘀𝘁ă. Ambele sunt situate în localitatea Mara din județul Maramureș și sunt proiectele aceluiași om, 𝘈𝘭𝘦𝘹 𝘝𝘢𝘯𝘤𝘦𝘢, cu siguranță unul dintre cei mai mari iubitori ai turismului românesc. La poalele Munților Gutâi vei găsi 𝗣ă𝘀𝘁𝗿ă𝘃ă𝗿𝗶𝗮 𝗔𝗹𝗲𝘅, o adevărată oază de liniște, în care te poți bucura de fiecare clipă a concediului tău. Totodată, la aproape 100 metri, se află 𝗣𝗶𝘀𝗰𝗶𝗻𝗮 𝗣ă 𝗖𝗼𝗮𝘀𝘁ă, un loc parcă rupt din rai, unde poți să-ți încarci bateriile bucurându-te de o minunată priveliște.  • Locul perfect pentru o vara alaturi de prieteni, o vizita sau o calatorie!
  • Bucura-te de moment alaturi de noi! O vara fierbinte cu bauturi reci, muzica si distractie!
  • Locul perfect pentru o relaxare pe cinste! Vino cu prietenii sau cu familia si bucura-te de un loc minunat!


Recenzie Google: A fost super frumos , deși numai am trecut pe acolo vremea nu a ținut cu noi.Dar data viitoare sper sa putem poposi locația fiind închisă din cauza virusului . A nins cu fulgi mari și a suflat vântul viscolind zăpadă, a fost super a meritat călătoria. Peisaj de iarna ceva de vis.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *