cazare-weekend-transilvania-9

Răsfăț de weekend la Wolkendorf Bio Hotel & Spa lângă Braşov

Cazare Transilvania Pensiuni

Wolkendorf Bio Hotel & Spa – Vulcan, Brasov

 • Wolkendorf Bio Hotel & Spa face parte din programul nostru de loialitate, ceea ce înseamnă că vă puteți face sejurul chiar mai plăcut.
 • Trebuie doar să căutați o opțiune Genius pentru a beneficia de recompensele de călătorie.

cazare-weekend-transilvania-7
 • Wolkendorf Bio Hotel & Spa este un complex situat într-o zonă frumoasă, liniștită din Vulcan, la 11 km de Brașov.
 • Acest hotel ecologic oferă facilități de spa, cum ar fi cadă cu hidromasaj interioară, cadă cu apă termală și cadă cu hidromasaj.
 • Proprietatea pune la dispoziție restaurant tradițional.
 • Camerele luminoase au decor în culori deschise și mobilier din lemn, pictat cu motive tradiționale.
cazare-weekend-transilvania-8
 • Unitățile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat. Camerele oferă birou și baie privată, mare, decorată cu piatră naturală.
 • Oaspeții de la Wolkendorf Bio Hotel & Spa beneficiază de WiFi gratuit. Proprietatea servește micul dejun tip bufet sau continental în fiecare dimineață.
 • Hotelul are locuri de joacă pentru copii interioare și în aer liber. Proprietatea oferă tenis de masă, darts și serviciul de închirieri de biciclete.

 • Orașul vechi din Brașov și Biserica Neagră în stil gotic se află la 18 km de Wolkendorf Bio Hotel & Spa. Park Aventura Brașov este la 25 km de proprietate. Cetatea Râșnov se află la 18 minute de mers cu mașina.
 • Vezi mai multe detalii ….

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

4 thoughts on “Răsfăț de weekend la Wolkendorf Bio Hotel & Spa lângă Braşov

 1. Locația este una liniștită, retrasă, lângă pădure. Camerele nu sunt izolate fonic,spa-ul mic ,dar destul de complex. Restaurantul și spa-ul sunt în clădiri diferite față de cele pentru cazare. Pe timpul nopții nu au pe nimeni la receptie ,nici măcar un paznic. Poate întra oricine și oricând în incinta complexului …Noi am avut o experiență neplăcută acum 1 an,când un grup de turiști (băuți)care si-au serbat ziua de naștere în incinta curții pana la 3 dimineața, au început sa devină agresivi verbal si fizic cand le-am atras atenția că e o ora târzie și vrem sa ne odihnim. Am sunat la receptie toată noaptea și nimic . Concluzia: te duci pentru relaxare și te poți întoarce acasă, stresat și eventual bătut.

 2. Camerele nu sunt izolate fonic, se tot absolut totul in camera si spa-ul nu este complet functional. Este o fosta ferma aranjata nu un hotel construit cu scopul de a fi hotel. Overpriced pentru ce ofera. Fetele de la spa fac de toate, sunt multifunctionale si in consecinta fac masaj complet deconectate de persoana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *