cazare-sighisoara-casa-bertha-1

Vă invităm la o călătorie medievală 🏰 pe strada Tâmplarilor din Sighișoara, Casa Bertha !

Cabane Inedite Case Traditionale

Casa Bertha este o casă medievală situată în cetatea din Sighişoara, aproape de atracţiile oraşului. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.Camerele sunt amenajate cu mobilier de epocă, decor inspirat din zonă şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Camerele au o baie privată cu duş. Pentru un plus de confort, se asigură articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sighişoara, conform comentariilor independente.

” Am fost in multe locuri, insa Casa Bertha este specifica. Este afacere de familie, in care s-au investit nu numai resurse materiale, ci si multa pasiune. Mult bun gust, imbinate armonios patina timpului cu dotarile cele mai moderne si confortul de ultima ora. In locatie exista un anticariat si suveniruri pentru gustul si buzunarul fiecaruia. Personal amabil. Gazdele sunt prezente tot timpul si am beneficiat din plin de ospitalitatea si amabilitatea acestora. Mic dejun copios, dotari de top, locatie excelenta. Mi-a depasit asteptarile, este mai frumos in realitate decat in prezentarea virtuala. “Vezi Sighisoara <3

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.