cazare-pensiune-moieciu-de-sus-1

Probabil una dintre cele mai frumoase pensiuni din Moieciu !

Pensiuni

Carpatica Lodge oferă cazare în Moieciu de Sus. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi. Castelul Bran se află la aproximativ 13 km. La proprietate există o parcare privată gratuită.Toate unităţile de cazare au TV cu ecran plat şi baie privată cu duş.

Carpatica Lodge pune la dispoziţie şi o terasă. Proprietatea oferă un serviciu de închirieri de biciclete, zona fiind populară pentru ciclism.

” Gazdele foarte primitoare și foarte cumsecade; În cameră curat, exact ca în poze; Vederea spre munte este una nemaipomenită; Micul dejun super bun și încărcat, totul proaspăt iar clătitele foarte bune; Patul foarte comfortabil iar lenjeriile/prosoapele curate; Zonă bună, liniștită lângă un mic râu care seara te relaxează auzindu-l de pe balcon. “Vezi imprejurimi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Probabil una dintre cele mai frumoase pensiuni din Moieciu !

  1. Zonă turistică cu numeroase pensiuni și cabane care atrage numeroși turiști în mod special pentru cadru natural în care se află

Leave a Reply

Your email address will not be published.