cazare-pensiune-moieciu-de-sus-1

Probabil una dintre cele mai frumoase pensiuni din Moieciu !

Pensiuni

Moeciu este o comună din județul Brașov, situată în mijlocul Munților Bucegi, renumită pentru frumusețea naturală a peisajelor și a tradițiilor locale. Acesta este un loc popular pentru vacanțele de weekend și pentru petrecerea timpului liber în mijlocul naturii.

În Moeciu există numeroase opțiuni de cazare, de la pensiuni mici și rustice până la hoteluri și vile moderne, care oferă confortul și facilitățile necesare pentru o vacanță relaxantă.

Cazare in Moeciu la Carpatica LodgeCarpatica Lodge oferă cazare în Moieciu de Sus. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi. Castelul Bran se află la aproximativ 13 km. La proprietate există o parcare privată gratuită.

Toate unităţile de cazare au TV cu ecran plat şi baie privată cu duş.

Carpatica Lodge pune la dispoziţie şi o terasă. Proprietatea oferă un serviciu de închirieri de biciclete, zona fiind populară pentru ciclism.

” Gazdele foarte primitoare și foarte cumsecade; În cameră curat, exact ca în poze; Vederea spre munte este una nemaipomenită; Micul dejun super bun și încărcat, totul proaspăt iar clătitele foarte bune; Patul foarte comfortabil iar lenjeriile/prosoapele curate; Zonă bună, liniștită lângă un mic râu care seara te relaxează auzindu-l de pe balcon. “Vezi imprejurimi

Pentru cei care doresc o experiență mai autonomă, Moeciu are, de asemenea, opțiuni de cazare în campinguri și zone de camping, oferind spații de campare și facilități pentru grătar și bucătărie în aer liber.

În concluzie, Moeciu este o destinație turistică populară, oferind o varietate de opțiuni de cazare pentru toate preferințele și bugetele. Indiferent dacă preferați confortul unei pensiuni sau hoteluri sau doriți să experimentați o vacanță mai autonomă într-un camping sau o casă de vacanță, Moeciu este un loc frumos pentru a petrece timpul liber și a explora frumusețea naturală a Munților Bucegi.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Probabil una dintre cele mai frumoase pensiuni din Moieciu !

  1. Zonă turistică cu numeroase pensiuni și cabane care atrage numeroși turiști în mod special pentru cadru natural în care se află

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *