cazare-pensiunea-septembrie-eselnita-cazanele-dunarii-1

Vacanta de vis la Pensiunea Septembrie, situata pe malul Dunarii, Eselnita

Pensiuni

Pensiunea Septembrie este aşezată pe malul Dunării, la ieşirea din Cazanele Mici, pe şoseaua DN 57 care leagă Orşova de Moldova Nouă (km 17 + 800).

Pensiunea Septembrie se află la limita ariei strict protejate a Parcului Natural „Porţile de Fier”.  • Oferim WiFi gratis în camere și pe terasă.
  • Familiile cu copii se pot bucura de un moment relaxant la locul nostru de joacă.
  • Clienții hotelului se pot bucura de acces gratis la piscină. Dacă veniți din exterior, vă rugăm să întrebați la intrare care sunt prețurile.

Recenzie Google: Am luat masa de pranz la restaurant, locatie divina,amenajari deosebite, servire ireprosabila, ciorba de peste si peste la felul II – delicioase si portii suficiente, crema de icre cu toast – un deliciu. Muzica de calitate, facilitati, noi am fost incantati.Recenzie Google: Nu merită să fie denumită pensiune, mai degrabă hotel de 4 stele. La recepție au două doamne foarte amabile și profesioniste, cu orientare către client, așa cum tot domeniul horeca ar trebui să aibă. Camera a fost foarte curată și modernă, …

Video Cazanele DunariiDisclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

1 thought on “Vacanta de vis la Pensiunea Septembrie, situata pe malul Dunarii, Eselnita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *