maggies-ranch-rasnov

Destinația de weekend sau vacanța ideală in Rașnov la Maggie’s Ranch

Complex Turistic Pensiuni

Maggie’s Ranch este destinația de week-end sau de vacanță ideală pentru adulți și copii. Indiferent de anotimp, distracția și relaxarea sunt garantate! Plimbările în natură, plimbările cu bicicleta, drumețiile, piscina, jacuzzi, sauna, Aventura Parc, petrecerile BBQ și multe altele fac deliciul oaspeților noștri.

Maggie’s Ranch se află în Râşnov şi are o grădină şi o terasă. Pensiunea este la aproximativ 8 km de Dino Parc şi la 7 km de Cetatea Râşnov. Proprietatea are o piscină în aer liber şi vedere la munte. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.Pentru companii organizăm programe personalizate pentru teambuilding-uri. Seminarele sau alte evenimente corporatiste beneficiază de soluții complete care includ sală de conferințe dotată cu toate facilitățile necesare și serviciile aferente.

Toate camerele pensiunii au terasă. Camerele oferă baie privată cu cadă sau duş şi articole de toaletă gratuite, iar unele au şi vedere la piscină. Unităţile de cazare au dulap.Recenzie Booking: Locatia este de vis si decorarea pensiunii,eu fiind o mare iubitoarea de cai,pentru mine a fost FANTASTIC.si daca o sa ajungeti acolo,o sa intelegeti exact ce zic!Este mult suflet pus acolo si atentie la detalii! Mancarea f.f.f buna si personal serviabil!

Recenzie Google: Am venit cu niste prieteni sa mancam la Maggie’s Ranch, un loc superb unde te poti bucura de mancare buna, cazare, dar si de o plimbare cu caii, daca iti doresti asta. Privelistea pe care o ai de pe terasa restaurantului (banuiesc ca si din camere) este minunata. Restaurantul este primitor si amenajat in stilul specific celebrelor “saloons” americane.
Mancarea a fost foarte buna, personalul foarte amabil si dornic sa te ajute. Preturile totusi, un pic cam mari. Dar per ansamblu a fost o experienta foarte placuta si ramane un loc unde vom reveni cu placere.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.