cazare-pet-friendly-in-bran-1

[🐈 🐕 Cazare Pet Friendly] Pensiunea Casa Tolstoi din Bran, aproape de Brașov !

Cazare Pet Friendly Cazare Transilvania Pensiuni

Situată la mai puțin de 2 km de Castelul Bran, Pensiunea Casa Tolstoi este o clădire în stil rustic românesc, cu decor modern și vedere la Munții Bucegi și Piatra Craiului. Pensiunea serveşte micul dejun şi asigură parcare privată.Toate camerele și suitele elegante ale Pensiunii Casa Tolstoi au TV cu DVD player, acces WiFi gratuit și baie cu duș.Zona comună de living este spaţioasă şi include o bibliotecă, CD player și DVD player cu o colecție mică de filme. Sala de mic dejun este dotată cu un cuptor cu microunde și frigider, pentru self-catering. Oaspeții se pot relaxa pe terasa acoperită sau pe cea semi-acoperită, bucurându-se de peisajul natural din împrejurimi.

„Dl George este foarte prietenos și amabil, o gazda perfecta. Totul este organizat, curat și liniștit. Camera este spațioasă, priveliștea este minunata, iar cățeii au loc suficient sa alerge si sa se joace în curte. Cu siguranță vom reveni!”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.