cazare-cabana-brasov-rasnov-glajerie-harmonyhome-1

Cabana inedita cu un design unic si priveliste uimitoare in Rasnov, HarmonyHome

Cabane Inedite Cazare Transilvania

Râșnov, un orășel pitoresc din inima Transilvaniei, își desfășoară istoria și frumusețea pe fiecare colț de stradă. Aici, unde trecutul se împletește cu prezentul, descoperim o vilă de excepție, un refugiu de lux în mijlocul naturii.

Această reședință, ce se întinde pe o suprafață de 150 mp, te întâmpină cu două dormitoare generoase, fiecare fiind un sanctuar al confortului și eleganței. Livingul, cu ferestrele sale panoramice, te invită să te pierzi în priveliștea naturii, în timp ce încălzirea în pardoseală adaugă un plus de confort, transformând fiecare moment într-o experiență relaxantă.

Dar adevărata magie se află în afara zidurilor vilei: o bucătărie de vară și o terasă special amenajată pentru grătar. Primul dormitor, cu o suprafață impresionantă de 30 mp, este echipat cu un pat queen size, o canapea și un spațiu de lucru. Baia sa, inundată de lumină, oferă o priveliște de neuitat asupra proprietății. Și pentru cei care iubesc să admire apusurile, dormitorul dispune de o terasă specială, de unde razele soarelui se scufundă lent peste silueta munților Piatra Craiului.Al doilea dormitor cu o suprafață de 30 mp, are o logie spectaculoasă care este orientată înspre partea de intrare a vilei şi este dotat cu queen bed, canapea extensibilă, două fotolii confortabile, televizor, baie proprie. Priveliştea din acest dormitor precum şi din terasa proprie este spectaculoasă, putând fi admiraţi Munţii Bucegi în deplinătatea măreţiei lor în timp ce meditaţi în pat sau pe canapea.

De asemenea paturile, sunt dotate cu saltele producție firma Shogazi, Munchen, 100% latex natural, antialergice  și antiacariene și potrivite pentru diferite greutați corporale.

Living-ul este un spaţiu destinat relaxării, pe de o parte dar şi servirii mesei, pe de altă parte. Este dotat cu o trei canapele dintre care una este extensibilă, o masă generoasă, bufet pentru vase, frigider. Bucătăria este echipată cu toate elementele necesare pregătirii mesei, plită electrică, cuptor electric, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, toaster, un aparat pentru prepararea cafelei decofeinizată Nescafe Dolce Gusto, și un aparat pentru preparare Espresso, Cappuccino, etc. cu cafea boabe.

În afara vilei, mai există o bucătărie de vară care este echipată cu plită electrică, cuptor electric, congelator, aparat pentru preparat cafea la filtru, destinată mai ales activităţilor în aer liber. O cameră de serviciu, dotată cu mașină de spălat rufe, uscător și fier de călcat rufe, precum și o chiuvetă tehnica. În apropierea acesteia se află o terasă acoperită echipată cu tot ceea ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Suprafaţa tuturor teraselor este de peste 150 mp.

Curtea largă este înconjurată de alei îngrijite şi luminate, toate îndreptându-se înspre terasa centrală dotată cu mobilier de exterior.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *