cazare-cabana-berg-cluj-1

Cabana Berg 🏔️ din Someşu Rece lângă Cluj 😍

Cabane Inedite Case Vacanta

Localitatea Someșu Rece este situată în județul Cluj, în zona centrală a României, la poalele Munților Vlădeasa și în apropierea râului Someșul Rece. Este una dintre cele mai pitorești așezări din Munții Apuseni și este o destinație populară pentru turiștii care doresc să se bucure de natura sălbatică și de peisajele impresionante ale zonei.

De asemenea, în apropierea Someșului Rece se află o serie de atracții turistice populare, cum ar fi Cascada Vălul Miresei, Cheile Turzii și alte formațiuni stâncoase spectaculoase, care oferă oportunități excelente de fotografie și de a explora natura sălbatică a zonei.

Cazare inedita la cabana BergBerg Cabin are o terasă și se află în Someșu Rece. Proprietatea este situată la 24 km de Cluj-Napoca.

  • Acest chalet are living și bucătărie complet utilată. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.
  • Arieșeni este la 46 km de Berg Cabin, iar Turda se află la 39 km.
  • Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, situat la 32 km de proprietate.

În concluzie, Someșu Rece este o localitate pitorească din Munții Apuseni, cunoscută pentru tradițiile sale, monumentele istorice și culturale, dar și pentru activitățile în aer liber și atracțiile turistice din apropiere. Este o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii sălbatice din România și de experiențe autentice de călătorie.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *