cazare-cazanele-dunarii-3

Cazare spectaculoasă în Cazanele Dunarii ! Stim că este greu de crezut dar este în România !

Cabane Inedite Case Vacanta

Cazanele Dunării sunt o zonă turistică cunoscută în România, situată în apropierea orașului Orșova, în județul Mehedinți. Aceasta este o porțiune de defileu unde Dunărea își croiește drum printr-o serie de stânci înalte și abrupte, formând un peisaj spectaculos.

Zona este renumită pentru frumusețea sa naturală și pentru faptul că aici se poate face o croazieră pe Dunăre, pentru a admira peisajul și a explora monumente și obiective turistice din apropiere, cum ar fi Cetatea Orșova sau Mănăstirea Mraconia.

Cazare recomandata in Cazanele DunariiDream Tricule se află în Sviniţa, judeţul Mehedinţi, la 49 km de Băile Herculane, şi oferă piscină sezonieră în aer liber şi facilităţi de grătar. Drobeta-Turnu Severin este la 44 km de proprietate. Există parcare privată gratuită.Toate unităţile de cazare au zonă de luat masa, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, precum şi o terasă. Au şi chicinetă cu frigider. Lenjeria de pat este inclusă.

De asemenea, Dream Tricule are un loc de joacă pentru copii. Proprietatea oferă şi serviciu de livrare de produse alimentare.“Locatia, cazarea, privelistea, cabanutele, atentia la detalii. Svetlana este foarte draguta si ajutatoare, micul dejun si cina preparate de ea sunt un deliciu. Cabana e foarte frumoasa, aerisita si cu o priveliste superba asupra Dunarii si a oraselului sarbesc Donji Milanovac. Totul a fost de vis, nu am cuvinte suficiente pentru a descrie totul. Recomand cu drag, abia astept sa ma reintorc :)”Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *