cazare-inedita-langa-suceva-vatra-boiereasca-1

Cazare inedita (traditionala) langa Suceava la Vatra Boiereasca

Cabane Inedite Case Traditionale

Oferind vedere la lac, Vatra Boiereasca din Cacica oferă cazare, restaurant, lounge comun, grădină și terasă. Toate unitățile de cazare au baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Acest B&B oferă mic dejun continental sau tip bufet. Proprietatea pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot face drumeții și pot merge la pescuit iar în imediata apropiere a proprietății Vatra Boiereasca.



Suceava este la 38 km de proprietate, iar Rădăuți se află la 24 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Suceava, situat la 35 km de Vatra Boiereasca.

Recenzie Booking: „Mic dejun excelent. Cina excelenta. Amplasarea nemaipomenita”

Recenzie Google: Am fost pentru prima dată la Vatra Boierească din Cacica și sincer am rămas plăcut surprins de ceea ce am gasit acolo. Vatra Boierească este compusă din o Cabană cu câte 9 camere plus 3 căsuțe sus pe un deal cu câte 3 camere/căsuță foarte frumoase, curate, călduroase. Dacă dorești să faci o cumătrie, zi onomastică, orice dorești aici este locul potrivit. Mâncarea, cazarea, personalul de nota 10. Este într-un loc retras dar foarte frumos. Vatra Boierească are un foișor superb. Recomand cu mareee încredere să poposiți aici. Vă atașez câteva fotografii cum arată! O zi bună să aveți. 🙏🙂🇷🇴🏔❄🌪



Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.