cabana-pe-lac-vidraru-3

Cabana cu 2 dormitoare pe malul lacului Vidraru (Transfagarasan)

Cabane Inedite Case Vacanta

La Cabană By the Lake se află în Arefu, județul Argeș, și oferă un patio și vedere la munte. Acest chalet are vedere la lac și se află la 32 km de Râmnicu Vâlcea.

La Cabană by the Lake este situată pe malul lacului Vidraru(la doar 5 metri de lac), la 2 km de barajul Vidraru, în județul Argeș, comuna Arefu. Cabana este retrasă,înconjurată doar de apă, fagi și munții Făgăraș, și dispune de 2 dormitoare duble cu băi proprii, living, bucătărie complet utilată, ciubăr, terasă cu grătar, barcă proprie care se poate închiria pentru plimbări.

Oferte cazare acum pe Transfagarasan

Booking.com

Capacitatea maximă: 6 persoane.Priveliștea este una dintre cele mai încântătoare de pe traseul Transfăgărășanului.SpațiulCiubarul si plimbarile cu barca pe lacul Vidraru nu sunt incluse in pret, acestea sunt servicii extra. Incălzirea ciubărului costă 400 de lei pentru toată șederea, iar plimbările cu barca se calculează în funcție de timpul dorit.

Recenzie Booking: Locatie excelenta! Mai frumos de atat, nu se poate. Senzational!

Recenzie Airbnb: O experiență absolut minunata. Cabanuta a fost impecabila cu o priveliste de neuitat. Gazdele s-au asigurat intotdeauna ca avem tot ce ne trebuie cu o atitudine foarte prietenoasa. Ne-au oferit o plimbare cu barca pe baraj in care ne-am adus aminte de ce am ales acest loc. Intreaga experienta a depasit asteptarile noastre iar de reintors nici nu se pune problema. Cabanuta fiind mai izolata se ajunge pe drum ne-asfaltat insa si asa am putut sa ajungem fara probleme cu o masina destul de joasa. Va multumim mult de tot pentru o experienta incredibila!

Oferte cazare acum pe Transfagarasan

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *