cazare-porumbacu-de-sus-Montebello-Cabin-44

Cazare la o cabanuta mica si cocheta in Porumbacu de Sus

Cabane Inedite

Proumbăcu de Sus este un sat situat în Munții Făgăraș, în județul Brașov, România, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru traseele montane spectaculoase pe care le oferă.

Montebello Cabin se află în localitatea Porumbacu de Sus și oferă o unitate de cazare cu terasă și WiFi gratuit. Această casă de vacanță are grădină și parcare privată gratuită.

Oferte cazare acum in Porumbacu de Sus

Booking.com

De asemenea, casa de vacanță este prevăzută cu 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de luat masa, chicinetă complet utilată, 1 baie și patio cu vedere la grădină.

Orașul Sibiu se află la 38 km de casa de vacanță, iar localitatea Sâmbăta de Sus este situată la 39 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 33 km de Montebello Cabin.

Recenzie Booking: „Un loc linistit,aproape de natura,noi am fost incantati.Spatiile in aer liber nu le-am folosit,pentru ca a fost frig,dar vara este un colt de rai.Gazdele sunt foarte ospitaliere, cu dorinta de a multumi oaspetii.Sper sa ma intorc in acest loc!”

Recenzie Booking: „Locatia este situata foarte aproape de natura! Sunt sigura ca in perioada verde arata senzational. Sunt nerabdatoare sa revin in perioada de primavara – vara! Felicitari gazdelor pt oaza de liniste pe care au realizat-o! ”

Recenzie Google: O locație splendida împreună cu niște oameni excepționali. O cabana de lemn care iarna e extrem de călduroasă atât prin căldură cât și prin rusticitatea ei fiind integrala din lemn. Un loc în care te deconectezi de la cotidian și întri într-o stare de liniște. Nu am explorat pădurea decât câteva sute de metrii fiind zăpadă și semnul de interzis pe care l-am ignorat o ora, dar m-am bucurat de paticica mica de pădure din curtea cabanei. Curățenia este excepțională atât în curte și mai ales în cabana. Mulțumesc proprietarilor care sunt niște persoane extraordinare pentru primirea făcută și am promis ca venim și în timpul călduros atât pentru explorarea pădurii cât și pentru urcare spre vârful Negoiu. Singurul inconvenient găsit e plecarea spre casa. Foarte dificila.

Oferte cazare acum in Porumbacu de Sus

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *