case-de-vacanta-pe-malul-lacului-aproape-de-bucuresti-133

Case de vacanta pe malul lacului la 20 min de Bucuresti ! Domeniul Gruiu

Cabane Inedite

Domeniul Gruiu este o locație situată în apropierea Bucureștiului, care oferă o experiență de pescuit de calitate pentru pasionații de acest sport. Domeniul Grui este situat în comuna Gruiu, la aproximativ 20 de kilometri nord de București și oferă o suprafață de 8 hectare de apă, cu numeroase specii de pești, inclusiv caras, crap, șalău, biban și alți pești de apă dulce.

Cazare pentru pescuiti la Domeniul Gruiu

Resortul ofera restaurant, bar și teren de tenis. Proprietatea este la 35 km de București. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.  • Acest chalet cu vedere la lac are podea cu parchet, 1 dormitor și 1 baie cu duș și uscător de păr.
  • Se oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
  • În fiecare dimineață este servit un mic dejun à la carte.
  • Domeniul Gruiu pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii.
  • După o zi de drumeții sau pescuit, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

În ceea ce privesc costurile, prețurile pentru o zi de pescuit la Domeniul Gruia variază în funcție de numărul de persoane, echipamentul folosit și timpul petrecut acolo. În general, prețurile sunt accesibile, astfel încât să puteți bucura de o experiență de pescuit plăcută și relaxantă fără să vă golești buzunarul.Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur cu copiii.

Recenzie Booking: Locatie frumoasa pe malul unei balti cu peste. Se poate pescui dar fara a se putea pastra pestele. Cabanele sunt frumoase. Restaurantul este pitoresc cu mancare excelenta (carnea e proaspata din sursa proprie). Cel mai bun muschi de vita.

Nu exista aer conditionat. Desi cabanele sunt de lemn si racoroase in zilele foarte calduroase poate fi cald. Nu exista posibilitate de mic dejun. Restaurantul e deschis vineri sambata si duminica de la ora 12:00

Recenzie Google:

Toate vilele erau ocupate, așa că nu am reușit să fac rezervare. Am vizitat domeniul, e un loc liniștit, cu o suprafață destul de mare. Potrivit pentru pescuit și relaxare, poate și pentru alergare (pentru cei pe care nu îi deranjează dacă aleargă în buclă – aproximez vreo 2 km).

Restaurantul este în regulă, dar cu prețuri peste medie la mâncare și mari la băuturi. Nu sunt multe feluri, dar mâncarea este bună. (Totuși, mi-ar fi plăcut ca grătarul să fie proaspăt, nu reîncălzit). Chelnerii au fost promți și amabili.În concluzie, Domeniul Gruiu este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să petreacă timp de calitate în aer liber și să se bucure de o experiență de pescuit deosebită în apropierea Bucureștiului. Cu o varietate de specii de pești și facilități de agrement și cazare disponibile, Domeniul Gruia este o destinație ideală pentru o zi sau un weekend petrecut pe malul apei.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *