cazare-cabana-cu-semineu-rasnov-aproape-brasov-1

Cabană cu șemineu în pădure, perfectă pentru tine și familia ta ! Râșnov

Cabane Inedite

Râșnov este o localitate situată în apropierea Brașovului, renumită pentru cetatea sa medievală, dar și pentru frumusețea naturală a zonei. Cheile Râșnoavei sunt unul dintre cele mai impresionante defilee din România, situat la baza masivului Postăvarul și străbătut de râul Râșnoava. Această zonă a devenit o atracție turistică populară, fiind ideală pentru drumeții și hiking, dar și pentru escaladare, ciclism sau off-road.

Cetatea Râșnov este una dintre cele mai bine conservate cetăți din Transilvania, ridicată în secolul al XIII-lea și utilizată de-a lungul secolelor ca loc de refugiu în timpul invaziilor tătarilor și turcilor. Astăzi, cetatea este o atracție turistică importantă, cu muzeu, expoziții și reprezentări ale vieții medievale.

Cazare recomandata la Green CottageGreen Cottage se află în Râșnov, la 9 km de Dino Parc și Cetatea Râșnov. Oferă biciclete gratuite și aer condiționat. Această vilă oferă parcare privată gratuită, o bucătărie comună şi WiFi gratuit.

Vila are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie cu maşină de spălat vase şi cuptor cu microunde, maşină de spălat rufe şi 1 baie cu duş.

Vila are grătar. După o zi de drumeţii, schi sau ciclism, oaspeţii se pot relaxa în grădină și în zona de lounge comună.

În plus, zona Râșnov oferă o varietate de activități pentru toți vizitatorii, de la tururi ghidate prin cetate și explorarea defileului Râșnoavei, la echitație și sporturi extreme, cum ar fi bungee jumping și parapanta. Cu priveliști uimitoare asupra munților și văilor din jur, zona Râșnov și Cheile Râșnoavei sunt o destinație ideală pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea naturală și istoria din Transilvania.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *