cabana-izvorul-muresului-harghita-1

Cabana Adrienne – Izvoru Mureșului, Harghita de la 350 RON

Cabane Inedite

Cabana Adrienne este situată în localitatea Izvoru Mureșului din județul Harghita și oferă unități de cazare cu WiFi gratuit și parcare privată gratuită.Fiecare unitate are TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o zonă de relaxare, bucătărie bine utilată, baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite, precum și patio cu vedere la grădină. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de lenjerie de pat și prosoape.

Acest chalet oferă facilități de grătar.

După o zi de drumeții sau schi, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

Miercurea-Ciuc este la 33 km de Cabana Adrienne, iar Gheorgheni se află la 26 km.Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Cabana Adrienne – Izvoru Mureșului, Harghita de la 350 RON

  1. Un fel de full extra fara piele? Primești wifi și articole cosmetice gratuit, dar trebuie să plătești pentru lenjeria de pat și prosoape? Ceva nu se leagă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *