cazare-aproape-de-bucuresti-belciugatele-2

Cazare aproape de Bucuresti la Complex Turistic Elisa, Belciugatele

Cabane Inedite Complex Turistic

 Elisa Belciugatele are in structura sa 11 casute care functioneaza pe parcursul intregului an, constructii moderne cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor, grup sanitar, baie, incalzire centrala, apa curenta. Complex turistic Elisa este optiunea pefecta atat pentru cazare de weekend, cat si pentru cazare de tranzit.

cazare-aproape-de-bucuresti-belciugatele-3


Acces din DN3: Bucuresti (iesirea Cora Pantelimon) – Branesti – Belciugatele. Acces din Autostrada Soarelui: iesire Fundulea – DN3 – Belciugatele.

Restaurant Elisa

Un restaurant supermodern, avand in structura sa un piano-bar si o terasa va daruieste o perspectiva vizuala pur si simplu covarsitoare si inedita. Bucataria restaurantului va va oferi senzatii gastronomice incredibile, atat din bucataria internationala cat si din cea traditional romaneasca. Veti manca de placere si nu de nevoie si, orice v-as spune acum, nu va va convinge asa cum o puteti face dumneavoastra, direct si sigur!

Piscina

Restaurant Elisa are in compunere si doua piscine care functioneaza estival si care respecta cu sfintenie regulile de igiena cele mai severe. 

Recenzii Google

Piscină 60 lei, restaurant foarte ok (am mâncat un șalău meunier cu capere de nota 10 ), mulțumiți de servire , băuturi. Fiind sâmbătă cam aglomerat, din pacate copiii nu folosesc zona dedicată lor ci intră cu colacul în zona adâncă, n-ai cum să înoți 5 m fără să-ți taie calea. Proprietarii ar fi bine să impună niste reguli, pentru că nu toți cei care plătesc intrarea vor să fie asaltați de grupuri gălăgioase de … persoane (ca să nu discriminez). La barul de la piscină nu există noțiunea de bon fiscal, la intrare nu poți plăti cu cardulUn loc minunat, curat si aerisit. Fie ca vreți să va relaxați la piscină, fie ca doriți o plimbare pe malul lacului sau de ce nu, să pescuiți , aici totul este posibil. Restaurantul are mâncare foarte gustoasă și servire excelentă. Deasemenea exista si câteva căsuțe care oferă cazare in condiții foarte bune. Nouă ne-a plăcut mult si am revenit și vom mai reveni. Felicitări proprietarilor, fac o treabă foarte bună. Ca idee, se poate ajunge foarte repede din București, maxim 40 minute.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.