cazare-cabana-vanatoare-brasov-1

Cabană de vânătoare 🦊 situată în pădure în zona Bixad – Dobrica

Cabane Inedite Case Vacanta

Dobrica Hunting Lodge este o casă de vacanţă în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet WiFi, situată pe o pajişte privată cu o suprafaţă de 6 ha în Bixad.Casa de vacanţă are o terasă de 90 mp şi include 3 dormitoare şi 3 băi care oferă apă caldă disponibilă nonstop şi articole de toaletă gratuite. Există un living cu şemineu, o zonă de luat masa şi o bucătărie complet utilată, cu frigider.Această cabană de vânătoare foloseşte apă de izvor şi energie solară. Aproximativ 100 de lumânări sunt pregătite să ofere lumină în timpul serii. Se pot organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.