cazare-poiana-marului-my-little-village-1

Cazare individuala si experienta in linistea muntilor la My Little Village, Poiana Marului

Cabane Inedite

My Little Village este mai mult decat o cazare. Este o experiență în armonie cu natura, iar natura este parte din viața noastră. Este relaxare, aventură, regăsire. Este o combinație de ecoturism și individualism.My Little Village este cea mai bună evadare montană, atât pentru iubitorii de natură, cât și pentru cei care caută aventuri.Toate căsuțele sunt foarte confortabile, cu incalzire, pat dublu, TV, WiFi baie proprie, chicinetă utilată si frigider.Din intimitatea propriei căsuțe, te poți bucura de uimitoarea priveliște asupra Pietrei Craiului, prin geamurile generoase strategic amplasate.Inspiră aerul puternic, pur al munților și ascultă natura din confortul propriei terase.

Detalii: 0722 657 773 / contact@mylittlevillage.ro / Instagram

Video My Little Village

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.