cabana-inedita-refugiu-subcrai-zarnesti-plaiul-foii-1

Cabana inedita in Zarnesti, Subcrai este locul ideal pentru turiștii cărora le place intimitatea, vor o casuta doar pentru ei și nu au nevoie de foarte mult spatiu.

Cabane Inedite

Plaiul Foii este o zonă deosebit de pitorească din munții Făgăraș, situată la o altitudine de aproximativ 1.200 de metri, în apropierea localității Zărnești din județul Brașov, în inima Munților Carpați.

Această zonă este renumită pentru frumusețea peisajelor sale montane, care atrag anual un număr mare de turiști, iubitori ai naturii și ai muntelui. Aici puteți găsi o gamă largă de trasee de drumeții și de cățărare, pentru toate nivelele de experiență și abilități fizice. Peisajele montane sunt spectaculoase, cu stânci abrupte, păduri dese, râuri și cascade, iar fauna și flora din zonă sunt bogate și diversificate.

Cazare recomandataEste o casuta construita din materiale ușoare, cu o suprafata de 36 mp, înconjurată de verdeață, așezată intr-o zona pitoreasca Plaiul Foii, Zarnesti.
Casuta este compusa din 2 camere , 2 toalete , chicineta complet dotata, living mic cu un colțar extensibil si terasă .

Dotari si servicii de baza : curte , parcare privata , incalzire centrala, zona de gratar, televiziune si internet prin fibra optica , loc de joaca pentru copii.
Ce nu permitem :

  • nu se fumează
  • nu primim animale de companie

ATRACTII TURISTICE

Muntii Piatra Craiului sunt cunoscuti pentru trasee montane si pentru peisajele care iti taie rasuflarea.
Din Plaiul Foii se poate ajunge in creasta nordica sau sudica a Pietrei Craiului pe mai multe trasee turistice, usoare sau mai dificile.

Cerdacul Stanciului, La Zaplaz, Braul Cioranga, varful La Om sunt doar cateva locuri uluitoare la care se poate ajunge de la pensiunea Subcrai !

INFORMATII DE CONTACT

SUBCRAI, PLAIUL FOII
ZARNESTI, BRASOV, ROMANIA
t: 0040724301120
e: pensiuneasubcrai@yahoo.com

REZERVARI
Pentru rezervari va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email si nu uitati sa specificati numarul de persoane si de camere, durata si data pentru care doriti a face rezervarea si daca sunt eventuale probleme de care sa tinem seama (ex. cazare tarzie) .Zona este bogată în tradiții și istorie, iar localnicii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea și caldura lor. Zărneștiul este un punct de pornire ideal pentru explorarea zonei, oferind o gamă largă de servicii turistice și oportunități pentru a experimenta viața tradițională din zona montană a României.

În concluzie, Plaiul Foii din Zărnești este o destinație turistică frumoasă și fascinantă, care merită explorată și descoperită de către turiștii care doresc să se bucure de natură, aventură și tradiții locale.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *