cazare-poiana-marului

Cabana inedita in mijlocul naturii, Poiana Marului – Judetul Brasov

Cabane Inedite

Poiana Mărului este o stațiune montană situată în județul Brașov, în inima Carpaților. Se remarcă prin frumusețea naturală a zonei, prin aerul curat și prin peisajele pitorești de munte.

Există numeroase opțiuni de cazare în zonă, dar dacă doriți să vă bucurați de natură și de liniște, o cabană în mijlocul naturii este o alegere excelentă. Cazarea la cabana din Poiana Mărului vă oferă o experiență unică și autentică, în care vă puteți relaxa în mijlocul naturii și puteți experimenta stilul de viață montan.

Cazare la Pine Hill AlfaCazare la Munte, A-Frame

Cabana este formata din 2 dormitoare, 2 bai si un living cu bucatarie open space. Are in total aproximativ 120 de m2 utili. Dormitorul de la parter are un pat de 180 cm, dormitorul de la etaj are un pat de 160 de cm. Cabana poate sa gazduiasca intre 4 si 6 persoane.(se poate folosi si un pat extra la cerere).

Dotari : Ciubar cu jacuzzi de exterior, vatra de foc, terasa acoperita, terasa deschisa, gratar ceramic Big Landmann,  loc de joaca pentru copii, baldachin cu belvedere. Cabana este pe un domeniu de aproximativ un hectar.

Recenzii Booking: “Totul a fost la superlativ! Atât locul de poveste, cât și proprietarii foarte drăguți și amabili cu care am păstrat legătura pe parcursul celor două zile petrecute și ne-au îndrumat in tot.”Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *