cazare-colibita1

Cazare inedita pe malul lacului Colibita, Villa Galleria

Complex Turistic

Lacul Colibița este unul dintre cele mai frumoase lacuri din România, situat în Munții Rodnei, la o altitudine de aproximativ 900 de metri. Este cunoscut pentru peisajele spectaculoase și pentru activitățile de agrement pe care le oferă, cum ar fi pescuitul, sporturile nautice și drumețiile în natură.

Există numeroase opțiuni de cazare pe malul lacului Colibița, care variază de la campinguri și cabane rustice la vile de lux și hoteluri moderne. În general, prețurile pentru cazare sunt mai ridicate în sezonul turistic (iunie-septembrie), iar în extrasezon, acestea sunt mai accesibile.

Cazare Colibita, Villa GalleriaO poveste care tronează pe malul Lacului Colibița creată din pasiune pentru artă, sănătate și relaxare. Villa Galleria este locul în care rafinamentul, confortul și diversitatea  împlinesc toate stările de bine pe care le aștepți de la un loc în care mergi să îți încarci mintea și trupul cu energii pozitive.

Așezată chiar pe malul lacului Colibița, Villa Galleria  îți așterne un peisaj de vis  în care natura mixează frumusețea și splendoarea lacului cu grandoarea muntelui.

Villa Galleria este un resort turistic cu standarde de top, care poate găzdui atât evenimente business, team building, workshop cât și evenimente de familie. Villa Galleria este cadrul versatil în care vei trăi momente de pus în ramă. Oferim paleta completă de servicii hoteliere la cele mai înalte standarde pentru a petrece o vacanță de neuitat. Resortul are o ambianță exclusivistă și cu facilitați deosebite atât pentru familiile cu copii cât și pentru organizarea unor evenimente private sau corporate.

Un alt aspect important este modul in care este amplasat restaurantul și terasa noastră cu o priveliște spectaculoasă către lacul Colibița.

Recenzii Google: “O locație superba cu o priveliște minunata in care te poți relaxa sau celebra un eveniment.Personalul este foarte amabil , spa-ul este minunat , te poți relaxa in jacuzzi , piscina, si cele doua saune. Locația este potrivită atât copiilor cât si adulților . Mâncarea este buna . Mereu voi reveni cu drag.”

“Totul este la SUPERLATIV… de la locație, servicii, confort, curățenie etc. Până la staff-ul super atent și bine pregătit … un loc în care abia aștepți să revii.”Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *