cazare-cabana-izolata-poiana-brasov-vila-crinului-3

Cabană izolată ⛰️ cu şemineu în Poiana Braşov ⛷️ – Vila Crinul

Cabane Inedite

Situată în Poiana Brașov, la 15 km de Predeal, Cabana – Vila Crinul Poiana Brașov are un lounge comun și acces gratuit la internet WiFi.Fiecare unitate de cazare include o bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat vase, un șemineu, o zonă de relaxare cu o canapea, un TV cu ecran plat, o mașină de spălat și o baie privată cu bideu și uscător de păr. De asemenea, are și balcon.

Oaspeții pot schia în apropierea proprietății.

Sinaia este la 49 km de cabană, iar Brașov se găsește la 11 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Poiana Braşov, conform comentariilor independente.Totul. Curățenia, amplasarea, pretul, locația in sine, personalul, etc

Nici nu stiu daca e un inconvenient, ci pur si simplu o constatare a noastra, cabana fiind din lemn, te cam auzeai cu vecinii din camera alăturată, dar nu cat sa te deranjeze.”

Vezi video Poiana Brasov

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *