cazare-hadar-chalet-gura-sibiului-2

Cazare la Hadar Chalet – primul Chalet Design adevarat din Romania, Gura Siriului

Pensiuni

La fel ca o casa cu vedere la ocean, o cabana izolata in munti este unul din lucrurile la care visam cu totii. Reprezinta o viata in armonie cu natura, departe de stresul de zi cu zi.Un astfel de chalet creeaza un dialog intim intre stilul de viata luxuriant si un peisaj dramatic, iar rezultatul este de neinlocuit: oaspetii sai isi gasesc timp pentru ei insisi, isi reinnoiesc legaturile cu natura si renunta la grijile de acasa.Vezi video prezentare

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *