cabana-la-bran-2

Hai La Munte Bran, 2 cabane de vis !

Cabane Inedite

Două căsuțe de tip A vă așteaptă la Bran, într-un peisaj de vis. O căsuța poate găzdui 4 persoane, având un dormitor open space în partea superioară, cu balcon interior și o canapea extensibilă în partea de jos.

  • Tarif: 700 ron / noapte (pretul este informativ, va rugam sa consultati booking.com pentru o rezervare si pretul final !

Căsuța dispune și de bucătărie, baie, loc de grătar și ceaun, loc pentru foc de tabară și ciubăr.

O să aveți parte de o priveliște de vis către Munții Piatra Craiului, oferită de un perete integral din sticlă al cabanei.

Vezi mai multe detalii …

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.