cazare-cabana-poiana-marului-1

Cabana izolata in Poiana Marului, judetul Brasov – Wild Cottage

Cabane Inedite Case Vacanta

Bine ați venit la Wild Cottage

Formată din trei dormitoare cu paturi duble, două băi moderne, un living spațios cu zona de dining și o bucătărie complet utilată, o terasă la etaj și o curte cu suprafață mare, cabana Wild Cottage Poiana Mărului, Brașov, este așezată pe unul dintre cunoscutele dealuri ale localității cu vedere la munții Piatra Craiului.Acest loc este perfect pentru cei care iubesc munții și natura sălbatică.

  • Contact: Comuna Poiana Marului, Judetul Brasov, Romania
  • Telefon:  +40 745 93 99 04
  • mail: rezervari@wildcottage.ro

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.Leave a Reply

Your email address will not be published.