cazare-vatra-dornei-pridvor

Cazare la o cabana inedita cu priveliste spectaculoasa – Pridvor by Haita Land

Cabane Inedite Case Vacanta

Vatra Dornei, bijuteria Bucovinei, îți oferă o experiență turistică de neuitat, îmbinând frumusețea naturii cu tradiția locală. Orașul balnear, cunoscut pentru apele sale minerale și tratamentele de sănătate, te îmbie să descoperi o oază de liniște într-un peisaj montan de vis. Iarna, pârtiile de schi atrag pasionații de sporturi de iarnă, iar în restul anului, traseele montane și parcul natural te așteaptă să explorezi splendorile zonei. Rezervă-ți cazarea în Vatra Dornei și savurează atmosfera unică a acestui colț de rai.

Cazare recomandata in Vatra DorneiPoreclită Pridvor pentru deschiderea către munte și luminozitatea care o caracterizează, prima casă de la Haita Land a întruchipat tot ce ne doream de la o cabană la munte: vedere și acces nestăvilit spre munți, linii moderne trasate din lemn și interior minimalist care să asigure confortul căutat în mijlocul oricărei metropole.

Cabana are 1 dormitor, TV cu ecran plat, o bucătărie cu mașină de spălat vase şi cuptor cu microunde, o mașină de spălat şi baie cu duș. Oaspeții au la dispoziție o terasă. În zona din jur puteți opta pentru schi. Pridvor by Haita Land oferă depozit pentru echipament de schi.”

Cabana are 1 dormitor, TV cu ecran plat, o bucătărie cu mașină de spălat vase şi cuptor cu microunde, o mașină de spălat şi baie cu duș.

Oaspeții au la dispoziție o terasă. În zona din jur puteți opta pentru schi. Pridvor by Haita Land oferă depozit pentru echipament de schi.Recenzie Booking: Locația este minunată! Pe lângă zona extrem de frumoasă și izolată, confortul cabanei completează vacanța perfectă. Cabana are tot ce trebuie pentru un sejur: de la articole de toaletă, uscător și până la instrumente de bucătărie. Geamurile mari asigură suficientă lumină și un peisaj minunat, iar seara, diferitele surse de lumină ambientală creează un cămin minunat. Drumul până acolo este foarte frumos și se găsește ușor cu ajutorul instrucțiunilor primite prin mesaj anterior. Din păcate, fiind multă zăpadă, noi nu am reușit sa urcam cu mașina personală până la cabana, însă administratorii au venit imediat în ajutorul nostru și ne-au dus la cabana cu o mașină 4×4. Deși afară erau temperaturi de -18 grade Celsius, în cabană a fost constant cald și nu am avut nicio problema din punctul acesta de vedere. Cu siguranță vom reveni la Haita Land și vom încerca fiecare sezon și fiecare proprietate a locației.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *