cazare-la-cabana-curtea-de-arges-izolata-1

Cazare izolata La Cabana cu ciubar, langa Curtea de Arges

Cabane Inedite Case Vacanta

La Cabană se află în Corbeni și oferă parcare privată gratuită, WiFi gratuit și vedere la grădină.

Unitățile includ o chicinetă cu zonă de luat masa și o baie privată cu articole de toaletă gratuite și duș. Toate unitățile sunt prevăzute cu balcon cu vedere la munte.Casa de vacanță are un loc de joacă pentru copii.

După o zi de ciclism sau pescuit, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

Căciulata este la 22 km de La Cabană, iar Curtea de Argeș se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Sibiu, situat la 67 km de cazare.Recenzie Booking: „Locatia e extraordinara. Peisaje deosebite, liniste si intimitate avand in vedere ca nu mai sunt in jur si alte constructii. Drumul pana la cabana si inapoi e o experienta in sine (recomand sa incercati pachetul UTV). Gazdele sunt binevoitoare. Ciubarul desigur face ca sejurul sa fie unul special.”

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

4 thoughts on “Cazare izolata La Cabana cu ciubar, langa Curtea de Arges

  1. Bună ziua
    Câte camere aveți disponibile pentru perioada 09-10-11 octombrie? La ce preț? Sunt cabanute individuale sau o cabana cu mai multe camere?
    Va mulțumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *