cabana-sambata-de-sus-1

Cabana izolata in Sambata de Sus cu 5 dormitoare si semineu – River Residence Vistisoara

Cabane Inedite

Dincolo de fiecare fereastră găsești imaginea munților și susurul pârâului.Vă așteptăm în Țara Făgărașului, într-un cătun pitoresc, pe malul pârâului Viștișoara.

Pensiunea este perfectă pentru familiile cu copii ce-și doresc să petreacă momente liniștite în mijlocul naturii și să se energizeze în egală măsură. De cum veți păși în interior, veți descoperi un decor creat cu bun gust, în stil scandinav, unde lemnul este elementul vedetă, iar ferestrele generoase vă vor permite să admirați spectacolul irepetabil al naturii.Casa de vacanță dispune de 5 dormitoare, 3 băi, bucătărie complet utilată, foișor cu facilități de grătar/ceaun, ieșire la râu, loc de joacă, grădină, curte de 1000mp. Cabana are o capacitate de 10-12 persoane și se închiriază integral pentru minim 2 nopți. Pe scurt, este o locație superbă, cu oameni faini, unde poți avea o vacanță de care să îți amintești cu drag.

Pentru rezervări ne puteți contacta la tel. 0728 383 683, booking sau facebook

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *