cabana-sinaia-Sweet-Valley-Sinaia-Exterior-1

Casa visurilor tale din inima naturii, in Sinaia – Sweet Valley (casa traditionala restaurata)

Cabane Inedite Case Traditionale

În centrul stațiunii regale Sinaia, într-o zonă absolut mirifică, o familie de medici români a hotărât, în anul 2019, să salveze o veche căsuță tradițională cu aspect de cabană montană și să-i redea valoarea și frumusețea de odinioară.

Au numit-o Sweet Valley deoarece este amplasată într-un cadru natural idilic, pe o vale inferioară a râului Prahova, prin care curge lin un pârâu ce încântă mereu privirea și auzul. Te așteptăm să descoperi și să te bucuri de casa visurilor tale din inima naturii.

Oferte cazare acum in Sinaia

Booking.com

ISTORIA CASEI

Casa a fost construită în 1951 de Familia MEGIANUS. Domnul Megianus, care pe atunci era instalator sanitar la Hotel Palace din Sinaia, a ridicat această casă tradițională împreună cu o echipă de meșteri maramureșeni.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul proprietatii !

Recenzii Google: Sweet Valley Sinaia este un loc care mi-a intrat la suflet, atenția la detalii m-a făcut să mă simt ca acasă.❤️ Această vacanță a venit într-un moment agitat dar când am ajuns aici am reușit să ne relaxăm ca apoi să revenim la viața noastră plini de energie.

Video Prezentare, Sweet Valley Sinaia

Oferte cazare in Sinaia

Booking.com

Vezi si lista noastra Cu #48 de cabane inedite din romania, care merita vizitate

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

4 thoughts on “Casa visurilor tale din inima naturii, in Sinaia – Sweet Valley (casa traditionala restaurata)

  1. Nu stiu cum o fi casa, dar gazdele lasa de dorit. Am cerut o rezervare, au vazut msj dar nici macar nu s-au obosit sa raspunda. Asa ca degeaba ai bani sa faci ceva, daca nu stii sa te porti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *