cazare-hunedoara-1

Cabana izolata situata la aproximativ 22 km de Straja – Hunedoara !

Case Vacanta

Aceasta cabană va ofera o sobă de teracota cu lemne, de asemenea, plita și incalzire electrica, utilitati actualizate cu gust rustic, activități distractive pentru a vă bucura în jurul cabanei precum și cele mai bune atracții locale.Spațiul
Această cabană a fost construită în anii 1940 de către bunicii noștri. Oferă o fațadă autentică românească – tipică ținutului momârlanilor – un interior modern renovat în 2020 și o grădină de 7.000m² cu meri, aluni, pruni și pini.

Este la doar 22 km distanță de stațiunea de schi Straja, ceea ce îl face un loc perfect pentru iubitorii de schi și este situat în cea mai bună zonă de drumeții.Veți găsi câteva case în jur, dar la cabana este întotdeauna liniște, ceea ce îl face locul perfect pentru cel mai relaxant refugiu.

Accesul oaspeților
Chiar dacă veți avea întreaga cabana pentru dvs., doar parterul este accesibil. Adică un living/bucatarie open space, dormitor, baie si toata gradina de 7000mp

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.