cazare-aproape-bucuresti-breaza-cabana-hug-3

Cazare la o cabană deosebită situată la aproximativ 1 ora de Bucureşti în Breaza

Cabane Inedite Case Vacanta

Cabana_Hug, asa cum o găsiți și pe Instagram este realizată în mare parte din lemn vechi, care crează un cadru intim si primitor. Dotata cu baie și bucătărie.O întâlnire intre foarte vechi, cum sunt grinzile din lemn și nou, ferestrele mari, balustrada din sticla și corpurile de iluminat moderne.

O curte frumoasa cu foișor, grătar, vatră si o fantana arteziana.

Intr-o plimbare de 7-10 minute pe jos, se ajunge în centru unde sunt supermarketuri si un restaurant de unde se poate și comanda.Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.