cazare-inedita-piatra-neamt-valea-celor-doisprezece-0

Cazare inedita – Valea celor Doisprezece

Cabane Inedite Case Traditionale Pensiuni

Valea celor Doisprezece se află în Pârâu Dobreni (langa orasul Piatra Neamt) și oferă restaurant, bar, grădină și terasă. Proprietatea pune la dispoziție camere de familie și loc de joacă pentru copii.Oaspeții beneficiază de cadă cu apă termală, program de divertisment în timpul serii și room service.

Cu vedere la râu, camerele complexului au baie comună, dotată cu duș și uscător de păr. Fiecare cameră de la Valea celor Doisprezece include o zonă de relaxare.

Proprietatea servește micul dejun continental zilnic.

Valea celor Doisprezece pune la dispoziție o gamă de facilități de wellness, cum ar fi saună și cadă cu hidromasaj.

Piatra Neamț este la 15 km de complex, iar Roman se află la 47 km.Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.