cazare-strajerii-verzi-sirnea-16

Cabane tip A-frame la Sirnea judetul Brasov, Strajerii Verzi <3

Cabane Inedite

Străjerii Verzi se află în Brașov, la 29 km de Dino Parc și la 44 km de Paradisul Acvatic, și oferă cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină.

Unele unități de cazare au bucătărie complet utilată, baie privată cu duș și terasă cu vedere la munte.

La această proprietate există o grădină cu facilități de grătar, iar oaspeții pot face drumeții în apropiere.Piața Sfatului și Turnul Negru se află la 45 km de cabană. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 156 km de Străjerii Verzi.

Review booking:

“Locul este de minunat, aer curat, priveliște superba, liniște. Cabana a fost foarte curata, utilata cu tot ce este necesar și decorata frumos și cu gust. Micul dejun delicios. Am petrecut un Revelion minunat aici. Multumim Cătălin!”“Totul a fost foarte frumos! Gazdele sunt super amabile, primitoare. Locația este superba exact cum este in poze (chiar mai bine), totul este facut cu gust. Pentru orice problema poti contacta gazda care va soluționa problema in cel mai rapid mod( fiind frig am avut nevoie de lemne pentru a aprinde focul iar gazda in maxim 15 minute mi-a adus lemnele cerute) Totul este complet utilat si nu ai nevoie de nimic ca si accesoriu de acasa. Te face sa te simti ca acasa. Zona este superba in plina dezvoltare si asta da un plus tuturor( locatiei si satului) Satul este unul linistit chiar si locatia este una foarte linistita perfecta pentru a te relaxa si a elimina tot zgomotul orasului. Un loc unde sa te intorci cu drag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.