cazare-inedita-pe-lac-bicaz-moon-lake-1

Experiente inedite si aventura la Moon Lake Bicaz ! Cazare pe marginea lacului.

Cabane Inedite

Doua casute private, la 70 de metri distanta una de cealalta, fara vecini si cu o priveliste de vis spre cel mai mare lac artificial din Romania si spre muntele Ceahlau. Moon Lake Bicaz se află la 33 km de Lacu Roșu și la 12 km de Durău. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Suceava, situat la 77 km de cazare.Ne-am dorit sa scoatem in evidenta frumusetile naturii si sa oferim nu doar un loc de cazare, ci o experienta. Moon Lake este un loc doar al tau, unde natura, lacul si muntii iti vorbesc. Ne-am pozitionat intr-un loc fara vecini, cu acces privat pana la lac.

Ambele casute au vedere spre lac si munte, dar compartimentarea este diferita, pentru a satisface confortul tuturor. Casuta Oia – capacitate 6 persoane / casuta Imero – capacitate 4 persoane.Ce poti face in zona ?

  • Pescuit sportiv
  • Drumetii pe masivul Ceahlau 1904 metri
  • Plimbari cu caiacul
  • Plimbari cu barca
  • Cel mai mare loc de joaca in inima muntilor (Durau Park)
  • Vizita la Lacul rosu
  • Cheile Bicazului – unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Romania
  • Barajul Bicaz

Prezentare video Moon Lake Bicaz

Recenzii Google:

“Cel mai de preț lucru de pa Pământ, din punctul meu de vedere este LINISTEA, linistea sufleteasca, linistea psihica.
Nimic nu este mai minunat decât sa poți asculta linistea…

Un izvor de liniște am găsit aici la @moon.lake.bicaz. Cât despre priveliște… pozele nu pot descrie realitatea!

Cazarea este impecabila din toate punctele de vedere, mirosul de nou, prosoapele moi, lenjeria de pat ce aduce de afara prospețimea aerului curat, încălzire, aer condiționat, Netflix. Poți pescui în lac, te poți plimba cu barca și multe altele.

Cât despre gazda, un cuplu tânăr ce au luat o bucățică din sufletul lor frumos și au construit cu propriile lor mâini ceea ce ei au visat și au dat mai departe spre bucuria noastră celor ce ne cazam aici.”Recenzii Booking:

“A apreciat · MOON LAKE BICAZ, din localitatea Buhalnita, e o casuta de nota 10, cu ferestre si usi mari de sticla, si cu o priveliste absolut splendida spre masivul Ceahlau si lacul Izvorul Muntelui. Un coltisor de rai pe pamant. O oaza de liniste. Oriunde am merge, locul devine o parte din noi cumva. Totul trece… Dar, ceea ce ramane si nu se uita niciodata sunt amintirile. Iar, pe cele mai frumoase, nu se pune praful nicicand.

Nu a apreciat · Nu am avut acces la internet in acea zi. Am inteles ca a fost un deranjament pe care urmau sa-l remedieze.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.