cazare-cabana-negras-doftana-4

Cazare pe Valea Doftanei (aproape de Bucureşti) la o cabană izolată Negraş !

Cabane Inedite

Vila Negras este o casă de vacanță situată în localitatea Trăisteni, într-o zonă liniștită și pitorească. Proprietatea oferă o grădină cu facilități de grătar gratuite, o terasă, precum și acces la saună la un cost suplimentar.Casa pune la dispoziţie 3 dormitoare, bucătărie modernă bine utilată, cameră de zi cu canapea și TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi 2 băi, ambele dotate cu duș.

Vila Negras oferă vedere la munte. La cerere și la un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie servicii de livrare de produse alimentare. Proprietatea oferă parcare gratuită.Vila este superba, cu ferestre largi (si totusi foarte calduroasa) ce dezvaluie privelistea de vis (in orice anotimp), bucataria dotata cu tot ce iti trebuie, gratar, jakuzzi in aer liber, sauna si biciclete Mountain Bike. Locatia perfecta pentru vacanta, liniste, aer curat, vegetatie si sunetul paraului care te relaxeaza complet. Vom reveni cu mare drag, de fiecare data! Multumim!

Vezi zona Valea Doftanei

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau bookin.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.