cazare-cabana-inedita-apuseni-viewtopia-1

Cabana inedita in inima muntilor Apuseni, secretul Transilvaniei – Viewtopia, Casa Albastra si Casa Mexicana

Cabane Inedite Cazare Transilvania

Situată in inima Muntilor Apuseni, la limita masivului Vlădeasa, munților Meseș și depresiunii Huedin, Valea Draganului este străbătută de râul Drăgan. Este situată la 65 km de Cluj-Napoca, 84 km de Oradea si 70 km de Zalau.

199320908_117086433933547_871420556870313515_n

Oferte cazare acum in Muntii Apuseni

Booking.com

Este un loc în care este bine să mergi doar cu oameni dragi, prieteni buni, pentru că în Valea Drăganului toate sfârşesc, invariabil, prin a-ţi fi dragi. Peisajul nu-ţi taie respiraţia cum se intampla de obicei, ci ţi-o aşază la loc.

Satul de vacanta Viewtopia – The Secret Land este o locatie inedita de cazare. La acest lucru contribuie amplasamentul deosebit de avantajos de circa 100 metri de soseaua principala, intr-un loc intim si linistit, pe malul stang al Vaii Draganului.

cazare-cabana-inedita-apuseni-viewtopia-2

Petrece un sejur de neuitat!

Cu o capacitate de cazare de 6 persoane, Casuta Albastra este formata din 3 dormitoare, din care 2 cu pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi single, 1 bucatarie complet utilata, 2 bailoc de luat masa si living.

Casuta Mexicana are o capacitate de cazare de 4 persoane si este formata din 2 paturi duble (din care unul la mezzanine), 1 bucatarie complet utilata si 1 baie.

Tarifele le gasiti pe site sau contactati proprietarii direct pe Facebook.

cazare-cabana-inedita-apuseni-viewtopia-3

Recenzie Google: Extraordinar loc! Un loc micut si frumos in care te poti desprinde de lume si trai pentru cateva zile intr-o poveste. Florin este o gazda minunata care ofera tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. Recomand cu drag acest loc si ma voi reintoarce cu siguranta.

Recenzie Google: O locatie de vis. Rar imi este dat sa vad asa frumusete de peisaj. Nu mai vorbesc de casutele in care te poti caza. Recomand cu toata caldura. Merita sa petreci timp intr-un astfel de loc. Totul este la superlativ. Cu siguranta ma voi reintoarce.

Video – Viewtopia, the secret land of Transylvania

Oferte cazare Muntii Apuseni

Booking.com

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *