cazare-inedita-azuga-aproape-de-bucuresti-1

Cazare 🏡 inedita in Azuga pentru weekend la ☃️ Wegloo, aproape de Bucuresti !

Cabane Inedite

Azuga este o stațiune montană situată în Munții Bucegi, în județul Prahova din România. Este o destinație populară în timpul iernii pentru sporturile de iarnă, precum schiul și snowboarding-ul, datorită pârtiilor excelente și a condițiilor favorabile de zăpadă. În plus, există și alte activități în aer liber disponibile în timpul verii, cum ar fi drumețiile, mountain biking-ul și parapantismul.

Azuga se află la doar câțiva kilometri distanță de alte stațiuni montane cunoscute, precum Predeal și Bușteni, și este ușor accesibilă din București și alte orașe importante din România.

Cazare recomandata in Azuga – WeglooSituat în Azuga, Wegloo are un restaurant, un bar și acces direct la pârtiile de schi. Această proprietate cu aer condiționat se află la 39 km de Poiana Brașov, iar oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată.

Această tabără cu corturi are un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de lenjerie de pat și prosoape.

Campingul oferă în fiecare dimineață un mic dejun continental.

Wegloo are o cadă cu hidromasaj. Proprietatea are zonă comună de lounge și grădină, iar zona înconjurătoare este potrivită pentru schi, drumeții și ciclism.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *