cabana eselnita

Cazare de vis pe malul apei in Eselnita – Cabana km 13 (3 dormitoare)

Cabane Inedite Case Vacanta

Cazanele Dunării sunt o porțiune spectaculoasă a fluviului Dunărea, situată între localitățile românești Orșova și Baziaș. Acest loc este cunoscut pentru peisajele sale impresionante, formațiunile stâncoase spectaculoase și cascădele naturale, precum și pentru bogăția sa ecologică.

Cazanele Dunării sunt populare printre turiști pentru excursiile cu barca sau cu vaporul pe fluviul Dunărea, pentru a admira frumusețea naturală a zonei și a observa diferitele specii de păsări și alte animale sălbatice care trăiesc aici. De asemenea, zona este populară pentru activități de agrement, cum ar fi pescuitul, înotul și drumețiile.

Printre cele mai importante atracții din Cazanele Dunării se numără Cheile Dubovei, Cheile Ogradenei, Insula Ada Kaleh și Muzeul de Istorie Naturală din Orșova. De asemenea, turiștii pot vizita și cetățile medievale Orșova și Drobeta-Turnu Severin, care sunt situate în apropiere.

Cazare recomandata – Cabana 13kmCabana 13 Km vă invită să vă petreceți vacanțele într-o unitate ce asigură un nivel ridicat de confort, liniște și curățenie la cele mai atractive oferte turistice.

Unitatea este alcatuită dintr-un living generos; 3 dormitoare matrimoniale cu baie proprie și pat suplimentar pentru copii și un dormitor matrimonial fără pat suplimentar, cu baie proprie. Toate spațiile sunt amenajate în stilul vintage, dar utilate astfel încât dumneavoastră să nu vă lipsească nimic.

De asemenea, unitatea dispune și de un foișor la malul Dunării, echipat cu grătar, cuptor pe lemne, aragaz, veselă, sală de mese și tot necesarul pentru a vă simți cât mai confortabil. Aveți la dispoziție ponton fix, cât și ponton pe apă.
Pe lângă acestea, avem și trei ambarcațiuni, pentru cei care doresc să se bucure de frumusețile Cazanelor Dunării alături de noi (mai multe informații despre croaziere le puteți afla atât la unitatea de cazare, cât și la numărul 0722349388 – Sorin Costescu)Oricând doriți să petreceți câteva zile relaxante departe de agitația și aglomerația orașelor mari, alegeți cu încredere Cabana 13 Km din Eselnița! Vă așteptam cu drag!

Mai multe imagini și alte informații puteți găsi și pe : Facebook : Cabana km 13 / Instagram – @cabanakm13 / 0732156511 – Rodica Costescu

Recenzie Google: Cabana e super frumos amenajata si curata, camerele cu tot ce trebiie si privelistea la Dunare. Au piscina si ciubar cu vedere la dunare, gratar acoperit. Printre singurele cazari din RO care pot spune ca ofera calitate pt pretul pe care il platim.

Recenzie Google: Superb..nu pot sa spun ceva urat..domnul Sorin proprietarul este un om de milioane, generos ,dispus satea la cheremul turistilor , el reuseste sa ofere placere prin excursiile cu salupa lui ( fara graba) ( un ghid ectraordinar) ps: am fost cu dansul la pescuit de avat in niste locuri minunate ( capturi frumoase )Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

6 thoughts on “Cazare de vis pe malul apei in Eselnita – Cabana km 13 (3 dormitoare)

  1. Este superb, peisaje mirifice, oameni calzi și ospitalieri,torul la superlativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *