cazare-aproape-de-bucurest-comana-casa-comana-3

Cazare aproape de Bucuresti in parcul natural Comana – Casa Comana

Complex Turistic

Resortul Casa Comana oferă spaţii de cazare de 4 stele şi este situat la numai 30 de km de Bucureşti, în mijlocul naturii. Casa Comana este locul ideal pentru călătorii de afaceri și de agrement.

Într-un lux desăvârşit care îmbină istoria şi tradiţiile zonei prin detaliile mobilei pictate manual, ale covoarelor țesute manual, tapiţeriilor şi picturilor murale cu modernitatea zilelor noastre, hotelul de 4 stele are 50 de locuri în 21 de camere din care: 15 camere duble, două camere triple, două camere de familie şi două apartamente. La acestea se adaugă şi cele 3 vile care fac parte din Resortul Casa Comana.Vile:Vila Cătălina oferă confortul unei reşedinţe exclusiviste în 3 camere de lux (dintre care una cu SPA propriu) cu paturi matrimoniale, terase private, băi spațioase şi bucătărie complet echipată. Vilă Pădurarului este un spaţiu de cazare de lux, open space cu pat matrimonial şi canapea, terasă privată, baie spațioasă şi bucătărie complet echipată. Casa Pescarilor este ideală pentru pasionaţii de pescuit sau familii, fiind amenajată în apropierea lacului privat. Are o capacitate de cazare de maxim 6 persoane în 3 camere, baie, living, bucătărie şi o terasă cu vedere spre Delta Neajlovlului.

Recenzii Google Casa Comana:

Foarte placut.
Camerele duble extraordinar de frumoase si intretinute.
Curatenia de exceptie.
Tot designul interior al hotelului este gandit cu bun gust si cu multa atentie la detalii.
Mancarea foarte gustoasa, dar cu preturi medii. Totusi trebuie sa ne si raportam la de zona in care sunt situati.
Angajatii foarte amabili, doar ospatarii pareau cu un usor aspect de lene, asta pana conversezi cu ei si vezi ca sunt chiar placuti.
Micul dejun ne-a surprins placut, ca varietate si calitate.
Mirosul parfumat, dar finut de pe holuri si din camere ne-a placut foarte mult.
Ne dorim sa mai mergem acolo si pe timp de vara.Am mâncat aici cea mai gustoasă pomana porcului cu mămăligă și murături, prezentată într-un mod original. Am și transmis felicitări bucătarului. Servirea a fost destul de rapidă și eficientă, dacă ne gândim că era foarte aglomerat.
Se mai poate lucra puțin la amenajarea terasei de pe apă și, bine-nțeles, mai trebuie un grup de toalete, cel puțin.
Felicitări pentru superba idee a înființării acestui parc! Mi-ar plăcea totuși să existe niște panouri și statui care să prezinte turiștilor valoarea istorică a locului. Tinerii și adolescenții care vor să ajungă, sau ajung acolo, stiu numai că merg in parcul Comana, la tiroliene. … E ceva mai mult!

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *