cazare-glamping-greencamp-buzau-2

Exploreaza zona Nehoiu din judetul Buzau la Green Camp – Glamping

Glamping

Este vorba despre un vis. Un vis #green nascut din dorinta noastra de a va furniza o experienta unica in natura si a promova ideea de activitati outdoor marca Green Adventure

Dorim ca impreuna sa traim experiente cu adevarat unice si sa contribuim la ideea de protejare si salvare a naturii si in special a raurilor de munte. Crezul nostru este #GivingBack si alegerea ta de a te bucura de o experienta Green Camp ne ajuta sa avem resursele necesare proiectelor noastre de implicare ecologica si civica.Localizare: Vadu Oii, jud Buzau (zona Nehoiu). Coordonate GPS 45°31’28.80″N 26°27’11.84″E

Accesorii Corturi: Mobila cu spirit cozy de glamping autentic. Fiecare cort are o terasa proprie mobilata cu sezlonguri si masa de terasa. Toata mobila este realizata cu multa dragoste si dedicatie de noi, special ca tu sa te bucuri de o experienta autentica de cazare “glamping”.Recenzii Google

In ultimii ani am inceput sa caut pe Airbnb mai multe cazari inedite si Green Camp este unul din locurile in care am ajuns deoarece imi doream mult sa ajung si intr-un glamping. Locatia este retrasa de localitate pe un drum forestier prilej cu care am profitat in una din zile si de putin Off Road mai sus pe drum. Locul este foarte frumos si ingrijit iar oamenii care lucreaza acolo sunt prietenosi si apropiati cu clientii lor. Mancarea pe care o au acolo este buna si se serveste intr-o atmosfera de tabara.

Fain loc, ne-am simtit foarte bine 😊Curtea e mare, luminata, potecile care duc spre corturi sunt clar marcate. Am mancat bine, ne-a placut tot! Sarmalele facut la ceaun au fost un deliciu! Cortul e spatios, patul perfect pentru 2 adulti si un prichindel! Am apreciat ca am avut recipiente cu dezinfectant peste tot, curatenia de la grupul sanitar, produsele bio pentru igiena. Muzica de la terasa, alt atu. Cu parcarea sper sa se rezolve ceva, am avut emotii sa ne lasam masina la drum.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *