cazare-murighiol-holbina-trei-bibani-1

Cazare inedita la Holbina Trei Bibani ! Pescuit si agrement in Delta Dunarii

Complex Turistic

Murighiol este o localitate situată în Delta Dunării, una dintre cele mai populare destinații de pescuit din Europa. Delta Dunării este cunoscută pentru biodiversitatea sa bogată și pentru apele sale cristaline, care oferă condiții optime pentru pescuitul sportiv.

În Murighiol și în împrejurimile sale se găsesc numeroase locuri de pescuit, atât pentru pescuitul de agrement, cât și pentru cel sportiv. Pe lângă pescuitul în apele dulci, turiștii se pot bucura și de pescuitul în Marea Neagră, care se află la doar câțiva kilometri distanță.

Cazare inedita in Delta Dunarii – Holbina Trei Bibani

delta dunarii cazareDescriere cazare pe scurt

  • Restaurant: 40 de locuri, internet, terasa exterioara semi-acoperita – 40 de locuri, gradina foarte mare, helipad, bar de zi, barbeque, Fitness/Wellness/Sport, piscina in aer liber -una pentru adulti si una pentru copii.
  • Structura Hotel: 8 Camere duble matrimoniale Deluxe (cu regim Double sau Single), 2 Camere duble matrimoniale Standard (cu regim Double sau Single) si 1 Apartament
  • Structura HOTEL 2 (VILA): Apartamente
  • Structura HOTEL CM: 2 Camere duble matrimoniale, 3 Camere duble twin
  • Facilitati camere: aer conditionat, tv led, minibar, seif, foehn, papuci, wi-fiHolbina Trei Bibani este un complex de cazare situat într-o zonă pitorească din Delta Dunării, aproape de localitatea Murighiol. Această locație oferă turiștilor o experiență unică de cazare, înconjurată de frumusețea naturală a Deltei Dunării. Această locație este ideală pentru cei pasionați de pescuit, oferind acces la o mulțime de locuri excelente pentru pescuitul sportiv. Turiștii pot alege să pescuiască pe râurile din zonă sau pe canalele Deltei Dunării.

Holbina Trei Bibani dispune de propriul loc de pescuit, unde turiștii se pot bucura de momente de relaxare și de oportunitatea de a prinde diferite specii de pești. De asemenea, complexul oferă și servicii de închiriere de barci și echipament de pescuit.

Unitatea de cazare Holbina Trei Bibani dispune de camere spațioase și bine echipate, decorate într-un stil rustic și confortabil, care oferă o atmosferă primitoare și relaxantă. Aceste camere au balcon sau terasă cu vedere spre apă și sunt dotate cu facilități precum aer condiționat, TV și minibar.

Holbina Trei Bibani oferă și alte facilități, cum ar fi un restaurant care servește preparate tradiționale din zona Deltei Dunării, o zonă de lounge, o terasă, un loc de joacă pentru copii și o plajă privată.

De asemenea, unitatea de cazare organizează diferite activități în aer liber, cum ar fi excursii cu barca, pescuit sportiv, plimbări cu bicicleta sau drumeții prin natura sălbatică a Deltei Dunării.

Holbina Trei Bibani este locul perfect pentru cei care doresc să se bucure de o experiență de cazare unică, în mijlocul naturii, departe de agitația urbană și să descopere frumusețea și diversitatea Deltei Dunării.Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *