cazare-rasnov-cuibul-de-lemn-1

Cazare deosebita in Rasnov la Cuibul de Lemn

Hotel

Bun venit in Cuibul de Lemn. Casele-cuib extrem de primitoare din Rasnov sunt o combinatie ideala de ospitalitate veche si facilitati moderne, care protejeaza si inspira. Reveniti la hotelul nostru ascuns printre brazi si culmi inalte pentru orice aveti nevoie: camere confortabile, spatii pentru intalniri, conferinte sau sesiuni de training, reuniuni la cina sau momente de rasfat.HOTEL

Cu o suprafata cuprinsa intre 24-49 mp, camerele noastre duble si duplex alaturi de apartament, ofera o varietate de amenajari pentru a atrage toate tipurile de calatori: cuplurile romantice, familiile cu copii, dar si oamenii de afaceri. Mai mult, va punem la dispozitie camere cu balcon privat, restaurant, sauna si spa, WI-FI de mare viteza.

ATRACTII TURISTICE

Din cuib ajungi usor la alte destinatii turistice pe care le poti explora intr-o zi.

Cetatea Rasnov Una dintre cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania si unul dintre cele mai frumoase „castele de zapada” din intreaga lume se afla la doar 6 km distanta.

Castelul Bran In spatele unor ziduri de aparare groase, castelul dezvaluie un labirint de camere, o curte interioara cu o fantana si chiar o scara secreta catre o biblioteca cu panouri din lemn.

Muzeul National Peles Una dintre cele mai vizitate atractii istorice din Transilvania, dar si unul dintre cele mai importante si frumoase monumente din Europa, avand in vedere valoarea sa istorica si artistica

Poiana Brasov Statiunea populara de schi se afla la doar 18 km de cuibul nostru.Recenzii Google:

“O locatie cu care ne mandrim in Romania ! Totul la superlativ ,începând cu personalul , cazare , confort ,mic dejun.
Recomand cu sinceritate!”

“Acest loc îmi dă o stare de relaxare imediat cum ajung la el. O deschidere frumoasa înconjurată de munți, liniște, pajiște și un râu care îți creeaza o atmosfera de parcă vrei sa te muti acolo.”

Video – Cuibul de Lemn Rasnov

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Cabane de Vis | Group Facebook (comunitate)
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *