cazare-pensiunea-wild-apuseni-1

Cazare la o pensiune de vis cu o piscina sub stanca in Apuseni – Pensiunea Apuseni Wild

Pensiuni

Vă invităm să petreceţi timp într-un mod plăcut, relaxant şi indiferent dacă aţi ales să vă bucuraţi de momente in familie, să organizaţi o conferinţă, un teambuilding, să vă simţiţi bine alături de prieteni sau doar in căutare de voie bună, noi vă aşteptăm într-un ambient rustico-modern, cu preparate tradiţionale şi un personal pregătit să satisfacă gusturile şi cerinţele oaspeţilor noştri.Facilități Apuseni Wild

  • Internet wireless (atât la pensiune cât şi la piscină)
  • Piscină exterioară
  • Centru SPA cu saună, butoi cu apă fierbinte, loc de relaxare şi masaj
  • Restaurant cu terasă şi vedere spre Valea Iadului
  • Wild summer bar – aproape de piscină
  • Sală de jocuri (Xbox, darts, biliard, ping-pong)
  • Sală de conferinţe cu videoproiector
  • Plata cu cardul Visa/ Maestro

Despre Pensiune

Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea si la 100 km de Cluj, in Remeţi, judeţul Bihor, în apropierea satului Negreni (15 km), pe Valea Iadului.E aşezată la poalele muntelui, sub o stâncă solitară şi semeaţă. Zona este una deosebit de frumoasă, salbatică, printre cele mai pitoresti din Apuseni. Terasa noastră si camerele oferă o panoramă splendidă asupra văii. (mai multe detalii gasiti pe site-ul proprietatii)Apuseni Wild

Locație GPS:
N: 46.854351104051
E: 22.666079699993Telefon: 0744 514 218Email: info@apuseniwild.com

Recenzii Google:

“Pro : mancare foarte bună; piscina cu apa foarte calda; peisaj foarte frumos. Copiii s-au distrat la locul de joaca; am găsit chiar și niște motociclete pt bebelusi, care i-au ținut ocupați.
Contra: Nu au A.C. si nici plase la geamuri. Curatenie/ schimbarea prosoapelor se face doar dacă le soliciti in mod deosebit (prima data mi-au spus ca ma vor taxa suplimentar pt ca politica lor e sa se facă curățenie la min 3 nopti de cazare, dar doar după a 2 a noapte de cazare. În final n-am avut cost suplimentar). De asemenea ar trebui puse si balustrade atat la intrarea in pensiune, cât și pe terasa unde se servește MD, dat fiind faptul ca este child friendly.”

Video – Pensiunea Wild Apuseni

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

5 thoughts on “Cazare la o pensiune de vis cu o piscina sub stanca in Apuseni – Pensiunea Apuseni Wild

  1. Am. fost ,e chiar wow tot: personal, peisaj, mâncare, locație, piscina, camere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.