cabana

Cazare in mijlocul 🌲 naturii la Cabana Colții Ghimbavului 🦊 🏔️

Cabane Inedite

Daca vrei doar normalitate, bun gust si cateva conditii ale civilizatiei, pentru asta existam noi, Cabana Colții Ghimbavului. 

Cabana Colții Ghimbavului împrumută numele de la muntele alăturat. E amplasată la intrarea în Cheile Ghimbavului, o zonă de o frumusețe sălbatică, verde, cu stânci, păduri dese și liniștite, pâraie cristaline și relief demn de explorat. Dacă te trezești de dimineață și te miști fără zgomot, ai toate șansele să vezi capre negre  bucurându-se de habitatul lor natural neîntinat de semnele de bună purtare ale gigelului urban.Cabana Colții Ghimbavului a fost gândită special pentru împătimiții muntelui, pentru oamenii care vor să-și aerisească mintea într-un concediu în aer verde și pentru iubitorii de liniște. Taman de aceea, ne dorim turiști care să opteze să petreacă la noi o săptămână. Nu ne dorim să fim un AirBNB.

Ce îţi punem de fapt la dispoziţie e experienţa minunată, provocatoare şi regeneratoare a muntelui, în combinaţie cu condiţii decente ale civilizaţiei: cazare confortabilă, curent, apă caldă, internet, o bucătărie utilată. Nu există un mod mai bun de a-ţi reîncărca bateriile, după un an de stres şi poluare pe toate planurile.Avem două construcții. Cabana propriu-zisă, mai mare, unde se află camerele închiriate de turiști pentru dormit, și o a doua cabana cu rol de salon, bucătărie, și eventuale evenimente. Prima  oferă două camere duble, doua camere  triple, două duplexuri de câte patru locuri și un apartament de 5 locuri, cu două camere. Fiecare dintre acestea are intrare separată, pentru a asigura intimitate completă. La acestea, se adaugă pe timpul verii și mansarda foarte boemă.

Mobilierul camerelor este confecționat din lemn, hand-made, cu accent tradițional. Sentimentul întoarcerii la vremuri mai simple și mai curate este autentic. De asemenea, e de precizat că utilitățile folosesc energie solară și apă de izvor captată, ceea ce înseamnă că nu se poate face risipă. Nu există semnal GSM, în schimb avem internet in zona bucatariei, prin satelit, pentru orice nevoie de comunicare.

Video Imprejurimi

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.Leave a Reply

Your email address will not be published.